office_big

Wie zijn wij?

BVG Boren & Zagen B.V. / BVG Betontechniek B.V.

"Kwaliteit, vakmanschap, inzet en service zijn de kernwoorden waar het bij BVG Boren & Zagen om draait.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten betonreparaties, betonboringen, frezen, zagen en verankeringen. Naast de zakelijke sector leveren wij ook veel werk af in de particuliere sector. Sloopwerk behoort uiteraard ook tot de diensten van BVG Boren en Zagen & BVG Betontechniek.

Bas van Gemert is sinds 2005 actief als aannemer. Daarvoor was hij zelf al jarenlang actief als werknemer in de Betonboringenbranche.

Sinds 2016 is onze naam veranderd in “BVG Boren & Zagen” voorheen werkte wij onder de naam “B van Gemert Betonboringen”.

Wij zijn vooral actief in Noord-Holland maar hebben ons ook al bewezen met projecten door heel Nederland.

Onze werkzaamheden bestaan uit boren, zagen en sloopwerken in beton, steen en asfalt. Enkele voorbeelden hiervan zijn het zagen van trapgaten, het boren van open haard / afzuigkap gaten, gaten ten behoeve van kruipruimten, ventilatie, zagen van deursparingen, sleuven zagen voor elektra en vloerverwarming en het leegslopen van badkamers.

In ons Fotoalbum kunt u een foto-impressie verkrijgen van onze werkzaamheden.

Certificering
Ons bedrijf werkt volgens de richtlijnen van de VCA. Onze monteurs zijn gecertificeerd op gebied van VCA. De VCA is een meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, ook bijvoorbeeld in de bouw, metaal, installatie- en transportsector.


Contactgegevens

Overtuigd?

Neem contact met ons op!