Betonreparatie

Betonschades zijn een veel voorkomend probleem in allerlei soorten constructies. BVG Betontechniek biedt u diverse methodes om deze problemen op te lossen. Hier volgt een kort overzicht van de methodes die wij toepassen

  • Handmatig repareren

In de meeste gevallen worden de relatief kleinere betonschades gerepareerd middels de handmatige methode. De schade zal hierbij gesaneerd worden tot een schoon en gezond hechtvlak is gecreëerd, waarna deze met een kwalitatief geschikt product gerepareerd zal worden.

  • Injecteren

Heeft u last van lekkages of scheurvorming in uw betonconstructie ? Injecteren is een zeer geschikte oplossing om deze problemen te verhelpen. De scheurvorming / lekkage wordt in een juist patroon aangeboord en vervolgens onder druk geïnjecteerd. Op deze manier zal er een verlijming / afdichting van de schade ontstaan.

  • Betonspuiten (natte methode)

Bij grotere oppervlakken / hoeveelheden betonschade wordt er vaak gekozen om spuitbeton toe te passen. Spuitbeton wordt met behulp van luchtdruk aangebracht op het hechtvlak, wat zorgt voor een uitstekende hechting en verdichting. Met deze methode is het plaatsen van een ondersteunende bekisting in de meeste gevallen niet nodig.

  • Betoncoatings

Coatings zijn een prima oplossing om uw betonconstructie te beschermen en tegelijkertijd een fraaie uitstraling te geven. Tevens kunnen vloeren op deze manier vloeistofdicht gemaakt worden.

  • Kitdilataties

Dilataties zijn in veel gevallen nodig om het krimp- en uitzettingscoëfficiënt van betonconstructies op te vangen om scheurvorming te voorkomen. Bestaande dilataties kunnen wij van nieuwe kit voorzien. Tevens kunnen wij nieuwe dilataties aanbrengen middels zagen en kit aanbrengen.

 

Betonreparatie

Comments are closed.